veel gestelde vragen


Is het mogelijk de methode Advaida in één zin weer te geven?

Het antwoord is: ‘Nee.’
De beste formulering van de methode in één zin is een zin die nog open staat voor verbetering en/of verandering. Dit wil echter niet zeggen dat de methode ooit in één zin is weer te geven!

De methode Advaida is een methode die de werking van het ‘systeem mens’ volgt om deze weer in lijn te brengen met persoonlijke passie en talent om zo te komen tot een congruent mens; “Een mens vol energie en sprankeling in zowel het persoonlijke als zakelijke leven.”
Je kunt het vergelijken met uitleggen hoe een onbekende vrucht smaakt en ruikt. Of wat de Nachtwacht van Rembrandt met je doet. Heb je het ervaren dan is het duidelijk. Niet zweverig wel mooi.

Waar is je praktijk gevestigd?
De praktijk is gevestigd op de Zandweg 77 te De Meern. Postcode 3454 JW.

Marion, ben je gespecialiseerd in een bepaald probleem?
Ik hoef niet gespecialiseerd te zijn omdat we het over het ‘systeem mens’ hebben. Angsten, spijt, schuld en schaamte zijn herkenbare problemen voor cliënten . Heb je daar last van , dan kun je daar mee om gaan na een kort coachingstraject.
Minder herkenbare problemen zijn niet zo gemakkelijk onder één noemer te brengen maar daarom zeker niet minder belangrijk voor de kwaliteit van leven.
Ieder mens is uniek in zijn ’zijn’ en daarmee een belangrijk persoon.
We kunnen en willen iets moois van het leven maken.